MaxAuto24.Com: Запознайте се с новия ни сайт

Днес за нас, екипът на Паоло ЕООД, е празничен ден!

0304 / 2020
С гордост Ви представяме един проект, по който усилено работихме - това е новата визия на нашият онлайн магазин www.maxauto24.com,  изработен специално за Вас, нашите потребители, защото Вие заслужавате най-доброто.

     

Нека Ви запознаем накратко с някои от основните предимства на www.maxauto24.com. Искахме да Ви зарадваме, затова направихме нашия сайт много по-модерен, по-бърз и по-лесен за пазаруване онлайн, за да Ви е приятно още от първия клик!
 
Онлайн Магазин за Автоаксесоари
 
Всеки човек има специфични нужди и високи изисквания, затова и сайтът www.maxauto24.com е изработен с мисъл за всеки един от Вас, потребителите, които ползвате както компютърна версия, така и най-малките мобилни устройства. Така пазаруването в нашият онлайн магазин  винаги ще е готино, приятно и най-важното - лесно и бързо.

Вече можете да ползвате и новата ни търсачка, която в реално време показва резултати, още докато изписвате името на любимия си продукт в полето на латиница и на кирилица. Ако сте разгледали богатия асортимент от нашите продукти, открили сте перфектния модел за Вас и сте го поръчали, ще можете да следите пътя му до Вас с новата опция Тракинг на поръчките - всеки регистриран потребител ще може да вижда поръчката си през сайта ни.
 
Ако Ви трябва повече време и не можете да вземете решение, но сте си харесали няколко продукта , просто създайте списък с Любими Продукти - още една от новите функции на сайта ни. Всеки регистриран потребител може да добавя модели автоаксесоари  в списък “Любими” и бързо и лесно да вижда какво е харесал, а после да го поръча само с 3 клика.

Всички нови неща ни дават възможност да представим в най-добра светлина богатият ни асортимент от качествени автоаксесоари, консумативи и др. пред Вас, потребителите на www.maxauto24.com.
Посетете ни, разгледайте и се забавлявайте, а доброто и качествено обслужване оставете на нас .

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос