Автомобилни Декоративни Лайсни - Идеи за Освежаване

Идеи за освежаване на автомобила с декоративни лайсни

0905 / 2021
За всеки собственик на автомобил е от съществена важност да поддържа возилото си не само технически изправно, но и естетически красиво. За тази цел водачите прибягват до разнообразни похвати – като започнем от цвета на бронята и стигнем до различните по вид аксесоари за кола. Често обаче забравяме, че трябва да се вземат под внимание не само големите, но и по-дребните елементи, които придават цялостен и завършен вид. 

За щастие, съществуват декоративните лайсни, с които можем много лесно да внесем цветен акцент както в интериора, така и екстериора на своята кола.


Какво представляват декоративните лайсни?


Декоративни ЛайсниСъвременните уплътнения за автомобил не служат само като декоративен елемент. Те са надеждни протектори, които противно на повечето схващания, се монтират изключително лесно. Повечето лайсни са самозалепващи, така че всеки водач на моторно превозно средство, дори без голям опит, може да се справи сам с поставянето им.

С тяхна помощ, освен че ще изразите собствения си вкус и уникалност, ще си спестите нежелани разходи за ремонт.


Какви видове се предлагат?


В Maxauto24 ще откриете богат асортимент от модерни автомобилни уплътнения на изгодни цени, с които едновременно ще подчертаете и запазите в перфектно състояние всяка част от Вашата кола. 

Лайсни за джантите: Използването им в допълващ или контрастен на купето цвят е чудесен начин, с който да накарате Вашето возило да се отличи от останалите на пътя и да прикове погледите. 

Лайсни за вратите: Залагайки на декоративни уплътнения, специално предназначени за вратите на автомобила, несъмнено ще си осигурите много по-комфортно влизане и излизане както за Вас, така и за Вашите спътници. Освен това по този начин ще предпазите боята на колата от надраскване.

Лайсни за таблото: Те не само че служат като оригинална украса за интериора, но и предпазват от досадното събиране на прах и дребни отпадъци в малките процепи. Освен това могат да предотвратят и много по-неприятни ситуации. Представете си, че шофирате и спътникът до Вас разсипе неволно напитката си. В такъв момент този тип уплътнения ще предпазят както самото табло, така и въздуховода на колата.


Изводи


Дали и какъв вид точно декоративни уплътнения ще използва при поддръжката на своята кола е преценка на всеки шофьор. Според нас обаче е необходимо да обърнем специално внимание на този често ненужно пренебрегван компонент. По този начин ще можем да се насладим не само на красиво превозно средство, но и да си осигурим малко повече спокойствие по отношение на неговото опазване.

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос