Спортен Филтър - Какво, Защо и Как?

Спортен филтър - какво, защо и как

0306 / 2021
Мощна кола с модерно излъчване - нима това не е мечтата на всеки шофьор? Но каква е цената за подобно удоволствие и какъв тунинг е уместно да направим, за да повишим производителността на автомобила? Уместно е да се каже, че сред водещите приоритети на водачите, това е перфектната работа на двигателя, която лесно би могла да бъде оптимизирана с помощта на консумативи като спортния филтър. Неговата функция е да увеличи производителността на мотора и да спомогне за спортното звучене на превозното средство. 


Кога се слага спортен филтър?


Спортни ФилтриКакво представляват спортните филтри? Той е вид въздушен филтър, който обаче притежава доста по-добри технически характеристики от класическия си аналог. Поставя се, когато се цели подобрение на двигателната мощност и е добра опция за повечето видове марки и модели леки коли. Доста водачи го определят като незаменима екстра за автомобила, на която всеки трябва да заложи, ако има възможност. 

При фабричните филтри се цели максимално дълъг експлоатационен срок на двигателя, но това неминуемо рефлектира върху неговата мощност. В същото време спортният му аналог запазва стойностите при производителността на горивната система, без това да е за сметка на ускорението. Купете качествени консумативи за автомобили от онлайн магазин Maxauto24 и се заемете със задължителната поддръжка на превозното средство. 


Какво включва поддръжката му?


За разлика от фабричния, спортният филтър е предназначен за многократна употреба. Обслужването включва неговото детайлно почистване на всеки 10 000 км, за да се запази животът му за по-дълго време. Нужно е да се извърши демонтаж на компонента с нулево съпротивление и да се отстранят натрупаните замърсявания с помощта на специален препарат.


Къде да открием качествени консумативи на топ цени?


Важно е да купувате качествени консумативи, с чиято помощ ще се постигне оптимален приток на студен въздух към мотора, предотвратяващ прегряването и неговото негативно въздействие след време. В Maxauto24 ще намерите различни авто предложения на достъпни цени, като магазинът предлага още и:
  • Винаги голямо разнообразие от продукти
  • Добри отстъпки
  • Гарантирано качество
  • Отлично обслужване
  • Бързо и коректно изпълнение на поръчките/доставките
За да работи един двигател добре, трябва да се грижим за него изрядно. За целта е нужно да използваме качествено гориво, да управляваме колата правомерно и да извършваме навреме релевантните ремонти и подобрения. Поставянето на спортен филтър е сериозно основание да потърсим услугите на автомонтьор, също както и да заложим на Maxauto24 - супер решение за суперколи!

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос