Видове LED крушки използвани в автомобила | MaxAuto24

Видове LED крушки използвани в автомобила

0905 / 2023

Разберете какви видове LED крушки се използват в автомобила и за какво служат
 

LED крушкиLED крушките стават все по-популярни като заместител на традиционните халогенни крушки в автомобилните приложения. LED крушките предоставят няколко предимства пред халогенните крушки, включително повишена енергийна ефективност, по-дълъг живот и по-ярко осветление. Има няколко вида LED крушки, налични за използване в автомобили, всяка със своите уникални характеристики и предимства.


Крушки за фарове


LED крушките за фарове осигуряват много по-ярка и бяла светлина от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за фарове се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства. Могат да се използват както при къси, така и при дълги светлини, както и при фарове за мъгла и дневни светлини.


Интериорни крушки


LED вътрешните крушки се използват за осветяване на интериора на автомобила. Предлагат се в различни цветове и нива на яркост. LED вътрешните крушки са много по-енергийно ефективни от традиционните крушки с нажежаема жичка и имат по-дълъг живот. Те обикновено се използват в куполни светлини, светлини за карти и светлини за регистрационен номер.


Крушки за стопове


LED крушките за спирачни светлини осигуряват по-ярко и забележимо осветление от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за спирачни светлини се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства. Те могат да се използват както в задните светлини, така и в стоповете.


Крушки за мигачи


LED крушките за мигачи осигуряват по-ярка и забележима светлина от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за мигачи се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства. Могат да се използват както за предни, така и за задни мигачи.


Крушки за стопове


LED крушки за стоповете осигуряват по-ярко и по-забележимо осветление от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за стопове се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства.

 

Крушки за осветление на регистрационен номер


LED крушките за регистрационен номер осигуряват по-ярко и по-забележимо осветление от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за осветление на регистрационен номер се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства.


Крушки за мъгла


LED крушките за мъгла осигуряват по-ярко и по-фокусирано осветление от традиционните халогенни крушки. Освен това са много по-енергийно ефективни и имат по-дълъг живот. LED крушките за мъгла се предлагат в различни размери и форми, за да паснат на повечето превозни средства.

В заключение, LED крушките предоставят няколко предимства пред традиционните халогенни крушки, включително повишена енергийна ефективност, по-дълъг живот и по-ярко осветление. Има няколко вида LED крушки, налични за използване в автомобили, всяка със своите уникални характеристики и предимства. Независимо дали искате да надстроите своите фарове, вътрешно осветление, стоп-светлини, мигачи, резервни светлини, светлини за регистрационен номер или фарове за мъгла, има налична LED крушка, която да отговори на вашите нужди.

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос