Стойка за телефон PG48 • Топ цена | MaxAuto24

Стойка за телефон PG48

441082
временно изчерпан

Оценка 0 от 0 гласа.

Изчерпан
Стойка за телефон PG48 - 19

Paolo Ltd.виж

Поставка за телефон на МПС PG48 за монтиране с вендуза на арматурно табло, стъкло. Стойка за телефон подходяща за камиони и тирове.
Осведоми ме

Общи условия:
Изпрати
Стойка за телефон PG48 - 20 Имате въпроси?Попитайте специалистите ни:0895 536 988
0887 092 850

или

Massenger

Поставка за телефон PG48Стойката за телефон може да бъде закрепена както върху стъкло, така и върху гладки повърхности като таблото на автомобил, камион, автобус, бюро и др. 
Поставката за телефон има 43 см телескопично рамо, което може да се върти нагоре и надолу на 360° под различни ъгли, за да оптимизира способността за гледане. Поставете телефона си под идеалния ъгъл и се насладете на по-спокойно и безопасно шофиране.

Това е подложка с гел за многократна употреба, която поддържа телефона стабилен по време на шофиране, която може да се залепи за всяка плоска или извита част на таблото и работи добре при горещи и студени условия. Мощната вендуза може да бъде надеждно заключена към предното стъкло или таблото, за да се гарантира, че вашият смартфон е в безопасност, когато отговаряте на повиквания и преглеждате инструкции за навигация.

1. Много ъгли на гледане: Държачът за телефон за кола има 43 см телескопично рамо, което може да се върти нагоре и надолу на 360° под различни ъгли, за да оптимизира способността за гледане. Поставете телефона си под идеалния ъгъл и се насладете на по-спокойно и безопасно шофиране.
2. Вендуза за захващане: Това е подложка с гел за многократна употреба, която поддържа телефона стабилен по време на шофиране, която може да се залепи към всяка плоска или извита част на таблото и работи добре при горещи и студени условия. Мощната вендуза може да бъде надеждно заключена към предното стъкло или таблото, за да се гарантира, че вашият смартфон е в безопасност, когато отговаряте на повиквания и преглеждате инструкции за навигация.
3. Универсално използване: Поставката за телефон за кола е икономична и многофункционална поставка за телефон за кола, камион и др. с голяма вендуза, която можете да монтирате на предното стъкло или таблото. Ако търсите стойка за кола, която може да предостави някои допълнителни функции, тогава тази стойка за мобилен телефон е идеалният избор.
4. Издръжлива и здрава: Изработена от материал с устойчивост на ниска и висока температура, скрита скоба, автоматично отваряне с един ключ, лесен за избиране и поставяне с ръка и плъзгащо се дъно при скобата, телефонът е по-здрав.
5. Отвор за зареждане: Можете да навигирате, докато зареждате телефона, което е много практично. Отвор в долната част на поставка за лесно зареждане на телефона до като карате.
 

Характеристики:

  • Модел: 441082 - PG48
  • Стойка за мобилен телефон с вендуза за голям камион и др.
  • Стойка за телефон подходяща за камиони и тирове
  • Подходяща за телефони с размери: 4-7,2 инча
  • Монтажна позиция: арматурно табло, стъкло
  • Материал на продукта: ABS - висококачествена пластмаса
  • Диаметър на вендузата: 108 мм
  • Размери прибрано/разгънато положение: 230/430мм 
  • Цвят на продукта: черен, зелен
 

Общи условия:

Изпрати

Сигурна и бърза доставкаОт 24 до 48 часа с куриерска фирма Еконт

Индивидуална консултацияобадинисе за допълнителна информация

Качествени продуктиГарантирано качество и изпълнение

Най-продавани продукти
/

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос