Facebook pixel
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Поръчки и въпроси на: 070050006

АвтомобилиАвтомобили МоториМотори ВелосипедиВелосипеди

MaxAuto24 - Магазин за Автоаксесоари и Консумативи

За нас MaxAuto24

От 1994 година ние сме специализирани във вноса и дистрибуция на автоаксесоари, автокозметика и консумативи.
Към момента сме главни вносители и дистрибутори на големи фирми произвеждащи качествени консумативи за автомобили, микробуси, камиони и мотоциклети.
Фирмата разполага с голям склад - и шоурум за търговци на едро, и магазин за продажби на дребно с площ от 300 кв.м.

Нашата мисия


Нашата цел е да предложим на търговците на едро и дребно висококачествени продукти за различни превозни средства на много добри цени с бърза и сигурна доставка до всяка точка на България.

Също така се стремим да увеличаваме все повече нашата номенклатура, за да може всеки един клиент да намери това от което има нужда.

Ние от MaxAuto24 винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с Вас.

За нас е важно доверието Ви и винаги се стараем да помогнем максимално с добро отношение, информация и съвети, за да останете удовлетворени!

Вие може да разчитате на натрупания ни опит, като ще предложим оптимално решение на вашия проблем по телефона, онлайн или на място в нашите магазини.
Нашият екипУспехът на всяка една фирма е винаги сбор от постиженията на нейния персонал. Нашият екип е свормиран от високо мотивирани и добре обучени служители, който могат да гарантират високо качество на обслужването на всеки един наш клиент.

ДистрибуцияМнозинството от производителите не продават стоките директно на крайния потребител, a използват канали за дистрибуция. www.maxauto24.com е представител на реномирани световноизвестни производители, тук в нашият онлайн магазин може да откриете точния бранд търсен от вас.

МагазиниПосетете нашият магазин, където може да разгледате голямия асортимент от автоаксесоари, автокозметика и консумативи на живо, също така да получите обслужване и компетентна информация на високо ниво от служителите ни.
Гр.Димитровград , Ул.Хасковско Шосе №9

За MaxAuto24.com
MaxAuto24
ул."Хасковско шосе" №9
Телефон: 070050006
Моб. телефон: 0895 536 988

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Изпрати

Бърза доставка
за всички извършени поръчки

Възможност за връщане
в срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качество
в зависимост от ценовия клас

Помощен център
отговор на всеки Ваш въпрос