Как да подобрим звука на автомобила?

Как да подобрим звука на автомобила

1011 / 2020
Всеки иска да кара спортна кола, но не всеки е достатъчно платежоспособен, че да може да си я купи безпроблемно. Но можем да направим нещо друго - да подобрим звука на автомобила с помощта на спортна генерация, която включва и поставянето на специално гърне. Системата спада в графата “тунинг” и е подходяща за всякакви видове коли, които са били обект на модификация. 

Работата на генерацията е да отведе изгорелите газове до гърнето, като целият този процес се случва за максимално кратко време. Нейните съставни компоненти са колекторите, катализаторите, тръбите и гърнето. 


Накрайник за ауспух Каква е ролята на спортната генерация


За да се стигне до подобряване на моторното звучене, трябва да се монтира модифицирана изпускателна система, която ще окаже пряко влияние върху звука на автомобила. При нея специфичното е проходният ауспух, който води до:
  • По-големи мощности на автомобила и по-добро звучене на мотора
  • По-малки разходи за поддръжка на системата, тъй като нейната производителност е голяма, а експлоатационният живот дълъг
  • Подобрена визия
  • Контрол на звука на колата чрез монтаж на повече или по-малко гърнета
Важен компонент при спортната регенерация са ауспусите, изпускателните и всмукателните колектори, тръбите и гърнетата. Мощността на колата и нейният звук се влияят от подмяната на колектора и цялата генерация изобщо. Добре съчетаните елементи ще ни гарантират спортното звучене на превозното средство, също както и неговата пълна техническа изправност. Открийте повече на Maxauto24 и се погрижете за автомобила си подобаващо. 


Какво ще открием в Maxauto24


Онлайн магазин Maxauto24 е мястото, което може да Ви предложи различни по вид стоки за колата в следните категории:
  • Интериор и екстериор
  • Осветление
  • Електроника
  • Инструменти
  • Консумативи
  • Стелки
От най-дребните детайли като запалка за кола и ключодържател, до елементи като филтри и накрайници за мощното звучете на колата; всички предложения на това място са с гарантиран произход и с най-високо качество. Платете изгодни цени и заложете на водещи производители в областта. Погрижете се за спортния звук на колата и се заемете с нейния тунинг още днес. Не отлагайте това за по-нататък, а се насладете на максимално модерен автомобил с минимални вложения. Изберете спортната визия и приканващия да настъпите газта, моторен звук. 

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос