Facebok pixel

Покривала за мотори за Мотори

Филтри
Подредба
Продукта: 20 40 60
Подреди по:
Покривала за мотори - 1
Покривало за мотор 881 - XXL

Номер на артикул: 06070

26.99 лв.
в наличност
Закупи
Покривала за мотори - 2
Покривало за мотор 881 - XL

Номер на артикул: 06069

22.99 лв.
в наличност
Закупи
Любители сте на моторите и вече притежавате желания “звяр”? За да го запазите в идеалния му вид за по-дълго време, той трябва да бъде добре защитен от различните вредни влияния, като слънце, дъжд, прах, вода или химични течности. За целта най-добрите предпазни мерки са специалните покривала за мотоциклети. Разберете какви видове се предлагат и как да ги използвате правилно.


Предимства на покривалата за мотори


Това е отличен аксесоар, чието основно предназначение е дългосрочното запазване на добрата външност на мотора. Голяма част от притежателите на скъпи и луксозни двуколесни возила не осъзнават, че това е част от поддръжката на превозното средство. Най-важното предимство, поради което си заслужава допълнителната инвестиция в покривало за мотор, са защитните му качества, предотвратяващи проникването на слънчевите UV-лъчи, които увреждат боята и пластмасовите елементи. Освен това протекторите възпрепятстват нахлуването на вода или влага при дъжд.

Подобена принадлежност е особено наложителна при продължителното съхранение на мотоциклета на открито. По този начин той ще бъде защитен от неблагоприятни метеорологични условия или надраскване на боята при случаен допир. 


Правилна употреба на покривалото 


Разбирането на необходимостта от външна протекция позволява осигуряването на повишена ефективност, когато става дума за правилното съхранение на превозното средство. Съществуват множество начини, но всички те се свеждат до това дали той е на открито или на закрито (в гараж, навес, склад). Когато става дума за продължителен престой на открито, моторът трябва задължително да бъде покрит със специално покривало. То може да бъде използвано и в случаите, когато разполагате с помещение за съхранение. По този начин може да предпазите возилото си от навлизането на прахови частици, влага и дори насекоми или мишки. Важно е, когато използвате протектора, той да бъде максимално разгънат и да обхваща целия мотор.


Предлагани разновидности


Днес основно съществуват универсални предпазни покривала за мотори. Те могат да се регулират според размера на превозното средство. Има и такива, които се предлагат в различни размери, за да могат плътно да паснат и да осигурят нужната защита. Дори да притежавате скутер той също се нуждае от подходящ протектор, който да го пази от дъжда, слънцето или случайни надрасквания. 

Добър вариант е покривалото да бъде с ластик, който допълнително да го придържа дори и в условия на вятър.


Защо да предпочетете онлайн магазин Maxauto24?


● предлагаме голям асортимент от възможности за избор;
● строго следим за качеството на продуктите си;
● партнираме си с различни брандове, за да гарантираме оригиналност;
● поддържането на големи складови наличности ни позволява да предложим достъпни цени и бързи доставки;
● нашият екип предоставя безплатна професионална консултация на клиентите.
Виж ощеСкрий
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос