MaxAuto24 :: Магазин за Автоаксесоари и Консумативи

За нас MaxAuto24

От 2017 година ние сме специализирани във вноса и дистрибуция на автоаксесоари, автокозметика и консумативи.
Към момента сме главни вносители и дистрибутори на големи фирми произвеждащи качествени консумативи за автомобили, микробуси, камиони и мотоциклети.
С цел да осигурим оптимално съчетаване на отлично качество с добри цени за всички продукти ,си партнираме директно с производители от цял свят.

Нашата мисия

Нашата цел е да предложим на клиентите си висококачествени продукти за различни превозни средства на много добри цени с бърза и сигурна доставка до всяка точка на България.

Също така се стремим да увеличаваме все повече нашата номенклатура, за да може всеки един клиент да намери това от което има нужда.

Ние от MaxAuto24 винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с Вас.

За нас е важно доверието Ви и винаги се стараем да помогнем максимално с добро отношение, информация и съвети, за да останете удовлетворени!

Вие може да разчитате на натрупания ни опит, като ще предложим оптимално решение на вашия проблем по телефона или онлайн.
За насMaxAuto24 - 1Нашият екип

Успехът на всяка една фирма е винаги сбор от постиженията на нейния персонал. Нашият екип е сформиран от високо мотивирани и добре обучени служители, който могат да гарантират високо качество на обслужването на всеки един наш клиент.

За насMaxAuto24 - 2Дистрибуция

Мнозинството от производителите не продават стоките директно на крайния потребител, a използват канали за дистрибуция. www.maxauto24.com е представител на реномирани световноизвестни производители, тук в нашият онлайн магазин може да откриете точния бранд търсен от вас.

За насMaxAuto24 - 3Магазини

Посетете нашият онлайн магазин www.maxauto24.com, където може да разгледате голямия асортимент от автоаксесоари, автокозметика и консумативи , също така да получите обслужване и компетентна информация на високо ниво от служителите ни.
 

За насMaxAuto24 - 4
MaxAuto24
ул."Хасковско шосе" №9
Моб. телефон: 0895 536 988

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос