MaxAuto24 :: Магазин за Автоаксесоари и Консумативи

Често задавани въпроси

КАК ДА ПЛАТЯ С ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА При заплащане с карта:
След като сте избрали продуктът които искате да купите , натискате бутона    , след което трябва да изберете начин на плащане (с кредитна или дебитна карта) 

И след като попълните данните (адрес и имена за доставка) се отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта

Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by    или    SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка издател, където въвеждате паролата си за автентикация
При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Условия на плащане с карта за избраната стока


1)     Видовете приемани карти са:   

        

2)     Рестрикции по видове приемани карти, минимални и максимални суми за поръчка и плащане. 

Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. 
Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет. 
Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
 3)    Данните, които клиентът трябва да попълни за плащане с карта:

Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя)
Данни за автентикация: За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола. 
4)     Условията за успешна транзакция с карта:

Успешна автентикация на клиента, ако картодържателя е регистриран в схемите за автентикация Verified by    или    SecureCode
Успешна авторизация на трансакцията
6)     Сумата от Вашата карта се удържа веднага след извършена успешна транзакция

6)     Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ)  

Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута. 


След получаване на плащането в нашата система, ние ще започнем обработката на вашата поръчка;
Плащането с карта отнема до 3 работни дни за получаване на парите от наша страна, тоест докато не получим плащането, не можем да ви изпратим желания от Вас продукт.
КАК МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С ВАС АКО ИМАМ ВЪПРОСИ ? Използвайте посочените телефони  и e-mail в страницата за контакти за всякакви въпроси, препоръки, предложения и критики. КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПОРЪЧАНИТЕ ПРОДУКТИ И ТРЯБВА ЛИ ДА ПЛАЩАМ НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО ? Клиентът заплаща само изписаната в сайта стойност на продуктите плюс стойността на доставката начислена от куриерската фирма;
В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти;
 
МОГА ЛИ ДА ОТКАЖА ПОРЪЧКАТА СИ ? Да можете. Като клиенти Вие имате право да откажете получаването на заявената покупка, когато тя е доставена при едно от следните условия:
  • Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • Цената, която следва да заплатите, не съответства на дължимата сума;
  • При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката,
  • Вие може да искате доставената Ви стока да бъде заменена със съответстваща на направената от Вас заявка за покупка в срок от 24 часа от получаването й;
  • Имате право, без да дължите обезщетение, да се откажете от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката.
КАКВИ ПРАВА ИМАМ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ ? ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП) На този адрес: www.kzp.bg можете да намерите подробна информация за вашите права. ТРЯБВА ЛИ ДА СЪМ РЕГИСТРИРАН В САЙТА ЗА ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ? Регистрацията на сайта е безплатна и само по ваше желание.
Но ако искате да виждате подробна информация за вашите поръчки и да не попълвате всеки път информацията за доставка, ще ви бъде по-удобно да си направите регистрация.
ЦЕНИТЕ КРАЙНИ ЛИ СА? Всички цени в сайта са с включено ДДС!
При поръчване на определен продукт го получавате на цената, на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим.
МОГА ЛИ ДА ПЛАТЯ ОНЛАЙН С КАРТА ? ДА - работим  с  възможността за сигурно разплащане с карти през системата на ОББ БАНК.
Приемат се всички дебитни и кредитни карти на BORIKA, MAESTRO, MasterCard и VISA.
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НАПРАВЯ ПРОМЕНИ ПО ПОРЪЧКАТА СИ ? Промяна може да бъде осъществена преди финализиране на поръчката.
В случай , че сте завършили поръчката си, а е нужна промяна, може да се свържете с нас на телефон 0895536988 или ни пишете в чат съпорта на сайта.

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос