Facebok pixel

Екипи за Мотори

Филтри
Подредба
Продукта: 20 40 60
Подреди по:
Екипи - 1
Кожен цял екип Alpinestars ATEM V3

Номер на артикул: SECE0002

2,450.00 лв.
в наличност
Закупи
Екипи - 2
Цял екип Alpinestars Challenger V2

Номер на артикул: S0083

1,550.00 лв.
в наличност
Закупи
Екипи - 3
Дъждобран мото - 2525

Номер на артикул: 182886

79.99 лв.
в наличност
Закупи
-6%
намален
Екипи - 4
Светлоотразителна жилетка 2523

Номер на артикул: 182885

74.99 лв.

Вие спестявате 5.00 лв.

в наличност
Закупи

Моторите, за разлика от автомобилите, са открити и създават по-голяма предпоставка за падания и контузии, поради което се изисква носенето на специални екипи и оборудване по време на каране. Какво представлява облеклото за мотоциклети и предлаганите в онлайн магазин Maxauto24.com комплекти?

Какво включва екипировката за мотор?

Това е цяла екипировка, състояща се от облекло и допълнителни предпазни аксесоари, като каска, ръкавици, обувки, протектори за колената и лактите. Тяхното предназначение е предпазване и защита от физически наранявания при евентуални падания. Предоставят протекция на тялото от външни фактори, като хвърчащи песъчинки, мухи, дъждове и насрещен вятър. Това създава допълнителен комфорт и наслада от карането на мотор. 

Какви видове се предлагат?

За пълното удоволствие от карането на мотори екипът трябва да е добре подбран спрямо условията:

  • Градски – предназначени са, в случай че използвате скутер за транспортиране до работното място. Основен приоритет тук е еластичността, здравината и функционалността;
  • Кросови – използват се при преодоляване на неравни офроуд терени. В този случай нивото на сигурност е значително по-голямо от градските варианти и директно зависят от особеностите на пътя – влажност и климатични услови. Основна приоритетност е защитата и износоустойчивостта на екипа;
  • Пистови – осигуряват повишено удобство, комфорт и функционалност при дълги пътувания. Основна особеност в случая е предоставянето на добра защита от външните природни влияния, подобрена вентилация, липса на натоварване на опорно-двигателния апарат.

Екипите за мотори са достъпни както на отделни части, така и на цели комплекти. Голямо значение има материята, от която са изработени. Най-качествени и надеждни са кожените модели, особено когато е необходимо осигуряването на добра защита от физически наранявания.

Носенето на екип за мотор е повече от препоръчително

Най-основното и главно предназначение на екипите за мотори е осигуряването на максимална протекция на тялото и главата. Според статистиката мото катастрофите са 14% от всички инциденти на пътя, въпреки че мотористите са само 3% от всички движещи се по пътищата превозни средства. Вероятността от загиване при каране на мотоциклет е с 28 пъти по-голяма от тази при пътническите превозни средства и 80% от случаите завършват фатално.

Защо да пазаруваме от Maxauto24.com?

Нашата мисия е създаването на място, където цените и качеството са най-добрите. Това се постига чрез елиминиране на посредниците и директното партньорство с производителите и оторизираните от тях доставчици. Постоянно оптимизираме разходите и инвестираме в развитие на служителите си, които да са максимално адекватни на съвременните трендове в областта на авточастите и екипите за мотори. Вече години наред ние сме лидери в бранша си, така че ни се доверете.

 
Виж ощеСкрий
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос