Силиконови маркучи ≫ Вакуумни и турбо пътища • Цени | MaxAuto24

Силиконови маркучи

Филтри
Подредба
Продукта: 20 40 60
Подреди по:
Силиконов маркуч Samco 3мм 1м / 50м
Силиконов маркуч Samco 3мм 1м / 50м

Номер на артикул: 30182

4.99 лв.
в наличност
Силиконов маркуч Samco 4мм 1м / 50м
Силиконов маркуч Samco 4мм 1м / 50м

Номер на артикул: 30045

5.99 лв.
в наличност
Силиконов маркуч Samco 10мм 1м / 50м
Силиконов маркуч Samco 10мм 1м / 50м

Номер на артикул: 30183

9.99 лв.
в наличност
Силиконов маркуч - 6.5мм - 1м
Силиконов маркуч - 6.5мм - 1м

Номер на артикул: 30046

Изчерпан
временно изчерпан
Силиконов маркуч - 64мм - 1м
Силиконов маркуч - 64мм - 1м

Номер на артикул: 30047

Изчерпан
временно изчерпан
Силиконов маркуч - 76мм - 1м
Силиконов маркуч - 76мм - 1м

Номер на артикул: 30048

Изчерпан
временно изчерпан
Всяка една система в автомобила функционира с помощта на редица компоненти, които, в правилна комбинация, осигуряват нейната правилна и безпроблемна работа. Ако нещо в колата не функционира добре, или някоя от частите се е повредила, ние на свой ред трябва незабавно да запазим час за авторемонт, който има за цел да подобри техническото състояние на леката кола. 

Без значение дали проблемът се състои в системата за подаване на въздух, или в дефектния маркуч интеркулер, при всички положения ще ни е необходима специализирана намеса от страна на опитни монтьори. Те ще локализират с точност проблема, а след това идва нашият ред да се сдобием с качествени авточасти. 
 

Как се използват силиконовите маркучи?


Силиконовите маркучи се използват при определени модификации на всяка всмукателна система, като същите са подходящи и за охладителна система. Важно е те да бъдат с високи експлоатационни качества, за да издържат дори и на по-високи налягания от въздух. Изключително удачни са за турбо коли, но могат да се използват и при всякакви други. За да се осъществи подаването на въздух по възможно най-добрия и ефективен начин, е задължително да си осигурим качествени силиконови компоненти за турбо, които са изработени от надеждни материали. 
 

Какво е тяхното предназначение?


Напълно вероятно е да срещнете проблеми със силиконовия маркуч, които са свързани с неговото спукване, разкъсване или дори изгаряне. Когато това се случи, работата на мотора се влошава значително, а разходът на гориво се повишава драстично. За да не сте стигне до подобни неприятни явления, е необходимо да правите редовни технически прегледи, които имат за цел да установят евентуални повреди. 

Поддръжката в случая е задължителна, като тя включва пускане на високо налягане или използване на спрей, който да “засече” нередности. Индикациите на манометъра са също недвусмислен знак, че нещо с тези компоненти не е както трябва. 
 

Защо да изберете онлайн?


Купете силиконови маркучи от онлайн магазин Maxauto24.com, за да сте сигурни, че правите най-доброто за автомобила си. Голямо разнообразие и конкурентни цени - това Ви очаква на това място, а Вие на свой ред можете да изберете компоненти от този вид с подходяща дебелина:
  • 3 мм
  • 76 мм
  • 64 мм
  • 6,5 мм
Модифицирайте всмукателната система успешно със силиконов маркуч, без да се тревожите за крайните резултати. С Maxauto24.com те със сигурност ще бъдат успешни. Високи термични натоварвания и перфектен външен вид - какво повече бихте могли да желаете?
Виж ощеСкрий

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос