Направи си сам: Монтаж на Мултимедия за Кола

Направи си сам: Монтаж на мултимедия в колата

1803 / 2021
Удобствата на съвременния автомобил са многобройни. Той е нещо много повече от средство за придвижване в града и начин да изминем по-големи разстояния за кратко време. Леката кола е удобство, комфорт и повод за високо самочувствие. Тя също така е част от нашия лайфстайл, а това е добра причина да се грижим прилежно за нейния екстериор и интериор. 

Модерните технологии са също част от оборудването на превозното средство, като например мултимедиите за коли, които използваме за слушане на музика и за навигация. Техният монтаж е лесен и всеки един шофьор би могъл да се справи успешно с него, стига да следва предоставените от производителя схеми за свързване. Изберете андроид система от Maxauto24 и се погрижете за нейното правилно слагане на таблото. 


Какво ще ни трябва?


Автомобилна МултимедияЗа да извършим монтаж на мултимедия в колата, ще ни е необходим инструментариум, който да използваме при изпълнението на всяка една от стъпките. Обикновено той включва клещи, винтоверт или стандартни отвертки, изолирбанд и разни други полезни пособия, с които да осъществите поставянето. Преди да преминем към действия трябва да сме се уверили, че сме огледали в детайли дизайна на таблото и сме преценили правилно какво точно да направим. 

Повечето видове мултимедии за коли са универсални, което ще Ви помогне да се справите безпроблемно с монтажа. Ако все още не сте избрали устройство за възпроизвеждане на музика, купете го от магазин Maxauto24, където са достъпни съвременни мултимедийни решения и AUX кабели за свързване. Не се лишавайте от възможността за бързо маршрутизиране при пътуване на дълги и къси разстояния, постигайки и приятна атмосфера в салона. 


Инструкции стъпка по стъпка


Високите технологии са навсякъде около нас, а вече можем да ги имаме и в колата си. С тях карането на кола ще комфортно и дори забавно, разчитайки на съвременните мултимедии, които предлагат множество основни екстри и допълнителни функции: навигация, МР3 плеър, радио, gps, комуникационни възможности и др. Когато шофираме, не бива да се разсейваме със странични дейности, а именно мултимедиите ще ни дадат тази възможност. Убедени в техните предимства е вече време да поговорим и за стъпките на монтажа. А те са:
 • Изключете двигателя и отстранете ключовете
 • Разгледайте оригиналното ръководство на колата, за да научите как да разглобите старата система
 • Премахнете я и извадете кабелите
 • Обозначете всеки кабел с помощта на изолирбанда, за да знаете къде е бил
 • Преминете към монтаж на новата мултимедия, внимавайки с нейното свързване
 • Завършете поставянето, като запалите колата, за да се уверите че всичко е наред
Подмяната на старата уредба и монтажът на нова биха могли да затруднят някои от Вас, ако не разбирате особено от модерните технологии и начините им на инсталация. В подобни ситуации е добре да посетите автосервиз, където стъпките по-горе ще бъдат извършени от специалисти. 


Допълнителни практически съвети


Новите технологии са заели голяма част от живота ни. Имаме ги у дома, а вече можем да ги имаме и в колата си, извършвайки лесен монтаж. Мултимедиите не са новост при авто стоките, но всяка година те не само се внедряват все повече и повече в ежедневието ни, но стават и обект на значителни подобрения по отношение на работата си. Боравенето с вградения блок не е никак трудно, и точно както неговия монтаж, е нужно да се запознаете със стъпките при употребата му и основните функционалности, за да го изберете правилно. Изброените технически характеристики са от голямо значение:
 • Bluetooth
 • Поддържане на разнообразни видео и аудио формати
 • Поддържане на радио честоти
 • Удобна навигация
 • WiFi модул
 • Вградена памет и др.
При моделите с интуитивен интерфейс множеството функционалности ще преминат границите на възможното и ще оставят у Вас луксозно усещане дори и по време на път. Изберете качествени смарт мултимедии за колата от Maxauto24 и се чувствайте удобно, където и да се намирате. 

Преведете страницата

Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти,
горещи оферти и ще получиш отстъпка за бъдещи покупки

Бърза доставказа всички извършени поръчки

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествов зависимост от ценовия клас

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос